+34 655 520 278
Carrer Sant Bartomeu 65, 03560 El Campello, Alicante
enikojuhasz@casas4u.nl

Villa in Residencial Vela Latina Pueblo – Fase II. Dolores de Pacheco, Murcia.

Calle de León Felipe, Dolores, España

Kenmerken

 • Ingebouwde kasten
 • Pre-installatie van airconditioning
 • Solarium
 • Strand dichtbij
 • Terras
 • Uitgeruste badkamers
 • Uitgeruste keuken

Details

Residencial Vela Latina Pueblo is een luxueus complex van 12 geschakelde villa’s met privézwembad voor elke woning. De woningen hebben één verdieping met terrassen op de begane grond en een groot solarium op de eerste verdieping, zodat je elke dag van het jaar van de zon kunt genieten.

Vanaf: 237.000 euro.

 Zeer energie-efficiënte thermische isolatie voor bijna-energieneutrale huizen volgens het nieuwe basisdocument over energiebesparing van het CTE 2019. Akoestische isolatie met hoge prestaties, waterdicht schrijnwerk en akoestisch isolerende bekledingselementen. Zomerkeuken in solarium met koelkastaansluiting, pre-installatie voor wasmachine en witte porseleinen spoelbak met schuifdeuren en grijs granieten werkblad.Buitenschrijnwerk in donkergrijs gelakt aluminium met thermische onderbreking en dubbele beglazing met optimale zonwering en gelaagd glas in de ramen tot aan de vloer.
 Buitengevel van witte enkellaags mortel en keramische gevelbekleding die hout imiteert. Buitenafsluiting in Hercules-gaas met kunstmatige heide op blokmuur afgewerkt in witte monolaag. Solariumrelingen in dubbel doorschijnend veiligheidsglas op en tussen de muren.Donkergrijze aluminium jaloezieën.
 Steengoedvloeren door het hele huis, inclusief terrassen en grootformaat tegels in badkamers.Badkamers betegeld in wit, behalve de voorkant van de douche die bij het badkamermeubilair past. Spiegel en licht boven wastafel.
Eéngreepsmengkranen van verchroomd staal, sanitair van Roca of gelijkwaardig merk in wit.
Douchewandpanelen, in mat of transparant glas naar keuze.
Wit gelakt schrijnwerk met zwarte handgrepen, inbouwkasten in slaapkamers en bekleed met ladeblokken.
Inbegrepen apparatuur: koelkast, kookplaat, oven en magnetron in kolom en afzuigkap. Werkgebied in Isla.
Keukenkasten in wit met Composiet werkblad in kleur naar keuze en spoelbak onder werkblad. LED-strips onder hoge kasten.
Warm water voor huishoudelijk gebruik met bijna-nulverbruiksysteem bestaande uit zonnepanelen en efficiënte verwarming.
 Pre-installatie van airconditioning in woonkamer en slaapkamers door middel van kanalen. TV- en telefoonpunten in woonkamer en slaapkamers. Wit Schuko-mechanisme met modern ontwerp, grote witte drukknop.Verlichtingsontwerp binnen en buiten het huis. Behalve voor decoratieve verlichting.
Stopcontact en antenne in solarium en tuin.
Wateraansluiting in solarium en tuin.
Individueel zwembad met 2 binnenlampen en douche.

 

 • ID: 18346
 • Published: mei 24, 2022
 • Last Update: mei 24, 2022
 • Views: 81
Send this to a friend