+34 655 520 278
Carrer Sant Bartomeu 65, 03560 El Campello, Alicante
enikojuhasz@casas4u.nl

Prachtige villa met privézwembad, Balnearic Residences, El Albir.

Calle Morena, Alfaz del Pi, España

Kenmerken

  • Veiligheidsdeur

Details

Ibiza residenties

Het bestaat uit een groep van 10 villa’s met uitzicht op drie straten, 4 huizen met de hoofdingang aan de Dolfi Street, 4 aan de Morena Street en de 2 huizen met uitzicht op de Albatros Street, deze twee eenheden zijn de grootste in termen van perceel en grootte van het huis. Prijzen vanaf 795.000 euro.

Dankzij de ligging loop je zo naar het strand en het centrum van El Albir, een van de belangrijkste toeristische en culturele centra van Europa, met een bevolking van verschillende nationaliteiten. Dit scenario voorziet de omgeving van de Balearen van een compleet en uitgesproken internationaal aanbod op het gebied van gastronomie, vrije tijd en cultuur. Talrijke restaurants voor fijnproevers en fusionisten, droomstranden, internationale scholen en de mogelijkheid om buitenactiviteiten te beoefenen zoals paardrijden, golfen, watersporten of zeilen in de wateren van de Middellandse Zee dankzij de nabijheid van 2 havens.
op minder dan 10 minuten afstand. Bovendien kun je in steden als Alicante, Valencia, Denia en Javea, die op slechts een paar kilometer afstand liggen, volop genieten van je vrije tijd met een ruim aanbod aan vrijetijdsactiviteiten, zowel overdag als ‘s avonds.

Als je op zoek bent naar een gezond alternatief waarmee je je lichaam en geest weer in balans kunt brengen, vind je sha wellness op slechts een paar meter afstand.
kliniek, ‘s werelds meest bekroonde wellnesskliniek met 300 gezondheidsprofessionals.

Stichting en structuur
funderingen en gewapend betonnen constructie, die voldoen aan de huidige regelgeving voor seismisch bestendige normen, specifieke normen voor gewapend betonnen constructies, cte en geotechnisch onderzoek.

Omslag
de daken zijn plat en niet beloopbaar, van het omgekeerde type, afgewerkt met grind, met de nodige hellingen voor de afvoer van regenwater en met toegang voor onderhoud.

Externe behuizing
De externe behuizing wordt “a la capuchina” gebouwd, met een bakstenen buitenmuur afgewerkt met witte mortelpleister met een fijne afwerking of iets dergelijks, met thermische en akoestische isolatie in de luchtkamer en interne scheidingswanden.
De binnenwand is gemaakt van gipsplaat met thermische en akoestische isolatie.

Buiten timmerwerk
gelakt aluminium timmerwerk van topkwaliteit met koudebrugonderbreking. Rolluiken, beglazing met dubbele beglazing of vergelijkbaar met luchtkamer.

Interieur van een huis
Hoogwaardige vloerbedekking van porcellanato door het hele huis. Wanden van badkamers en keuken met keramische tegels van topkwaliteit. Plafonds van valse gipsplaat met hulpstructuur. De woningen worden geschilderd met hoogwaardige kunststofverf met een gladde afwerking, behalve de badkamers. Verlaagd plafond van gelamineerde gipsplaat met plastic verf, met registers in badkamers.

Interieur timmerwerk
veiligheidsdeur en anti-stootslot bij de ingang van het pand.
Vloer tot plafond binnendeuren met houten bovenpaneel, topkwaliteit, met zichtbaar gootstuk van hetzelfde materiaal als de deuren en gladde witgelakte afwerking. Kledingkasten: houten fronten met effen wit gelakte afwerking, met deuren van vloer tot plafond met houten topblad

slotenmaker
De toegangsdeuren voor voertuigen worden gemaakt van zwart, ijzergelakt staal met een poort die volgens het project in het ontwerp is geïntegreerd.

Keuken
Keukens van topkwaliteit met witte deuren met verborgen handgrepen volgens ontwerp, werkbladen van calacata-porselein of vergelijkbaar materiaal, kasten met panelen. Topkwaliteit elektrische apparaten, bestaande uit elektrische oven, magnetron, keramische en inductiekookplaten, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en wasdroger.

  • ID: 18288
  • Published: september 27, 2022
  • Last Update: september 27, 2022
  • Views: 58
Send this to a friend